martes, 29 de diciembre de 2009

Els Patges Reials (23-12-2009)

El darrer dia d´escola vam tenir la gran festa,l´arribada dels Patges Reials,els vam esperar al pati dels grossos,després vam anar a la sala de Psico on ens vam fer fotos i els hi vam donar la nostra carta.
Quina sort vam tenir que ells tenien preparat un regalet per nosaltres:una capsa de pintures.
Gràcies Patges Reials!!
També moltiiiiíssimes gràcies a tots els pares/mares de l´AMPA que es van encarregar de preparar-ho tot,ho van deixar tot molt xulo i sense ells les mestres no podrien fer totes les activitats que es fan a l´escola.
GRÀCIES PER TOT I SEGUIU AIXÍ !!!!

Festival de Nadal ( 17-12-2009)

Aquest any tots els fillets d´infantil hem escrit una carta molt especial als Reis Mags,hem demanat amor,pau,amistat,temps...i això és el que hem volgut contar al nostre festival,que no sempre els regals han de ser materials.
Per això cada classe duia un símbol a la seva camiseta.
Nosaltres vam demanar PAU i dúiem un colom, vam cantar "Noche de Paz".
Na Patri ens va dir que ho vam fer mooolt bé!! i que estava molt contenta.
Mirau com ens preparam pel gran dia.

Ràdio

Aquest trimestre els "Esquirols" i els "Conills" hem tingut l´oportunitat de participar a un programa de ràdio, que organitzava l´emissora Punto Radio.
Va venir na Cati Pelegri a fer-nos l´entrevista,haviem de definir coses del nadal com:els reis mags,arbre de nadal,betlem..
La veritat és que ens hem sentit com autèntics famosos per un dia,hi ha més d´un que el micro li ha agradat molt.
Mirau,mirau!!

domingo, 13 de diciembre de 2009

Preparam el Nadal

Calendari d´advent

Aquest any els fillets/es de P4 i P5 hem fet un "Calendari d´advent",així sabem quant dies falten perquè arribi el Nadal.
Cada dia a les 15:00 ens reunim a l´entrada del parvulari i giram un nombre,darrere hi ha sempre una sorpresa:una xocolatina,una besada,un conte,una xuxe...tenim molta il.lusió sempre per saber la sorpresa que ens espera.